• Reklama



[L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

W jaki spos贸b zmodowa膰 Swifta i inne przydatne tutoriale.

Re: Odp: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez Trava » 12 Mar 2014, 19:46

Tak, przy tworzeniu wpisz 128 zamiast 96

禄Tapatalk芦
E400 - Thermo V2 - 1GHz - SDMerge
Trava
 
Posty: 711
Rejestracja: 15 Lis 2012, 15:49
Pochwa艂y: 21

Reklama

Nowy Hit Nadchodzi!!!


Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez Acapaca123 » 12 Mar 2014, 20:19

Jakie b臋d膮 optymalne warto艣ci dla L3 z class 10? Chodzi mi o wielko艣膰, swapiness i minfreekb.
LG L3 E400 Czarny|StockPro v2|CPU 1GHz|Patriot 16GB Class 10
Acapaca123
 
Posty: 196
Rejestracja: 11 Kwi 2013, 15:26
Miejscowo艣膰: Lubliniec
Pochwa艂y: 4

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez adr47 » 13 Mar 2014, 18:30

czy nic si臋 nie stanie gdy zmieni臋 na 128 bo ju偶 swap 96 mam ? czy musz臋 tego jako艣 dezaktywowa膰 ?
adr47
 
Posty: 11
Rejestracja: 10 Pa藕 2012, 09:20

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez dzony78 » 14 Mar 2014, 00:10

A za pomoc膮 czego masz zrobiony swap.

Wys艂ane z mojego GT-I9001 przy u偶yciu Tapatalka
Awatar u偶ytkownika
dzony78
 
Posty: 911
Rejestracja: 01 Kwi 2013, 21:53
Pochwa艂y: 20

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez lazur1225 » 14 Mar 2014, 08:37

Polecam program RAM EXPANDER ;) najbezpieczniejszy i najsprawniejszy
Sprz臋t :
Lg optimus l3 Optimus 1.3 384 RAM SdHc 8Gb
Zobacz! na razie dopiero zaczynam :) Image
lazur1225
 
Posty: 163
Rejestracja: 22 Sie 2013, 12:08
Pochwa艂y: 2

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez adr47 » 14 Mar 2014, 15:44

ja mam robiony swap przez terminal emulator
adr47
 
Posty: 11
Rejestracja: 10 Pa藕 2012, 09:20

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez xAqualite » 25 Mar 2014, 21:47

Witam. Mam pytanie je偶eli zrobi臋 SDMerg to b臋d臋 m贸g艂 zrobi膰 SWAP ? :)
Kanciaste L3 | Cyanogenmod 9 | 1,0GHz | 384MB RAM | 96MB SWAP | SD 8GB | SDMerg |
xAqualite
 
Posty: 23
Rejestracja: 25 Mar 2014, 19:11

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez skullson » 25 Mar 2014, 22:17

Oczywi艣cie
LG OPTIMUS L3 | IdealROM by skullson | 1,1GHz | 384MB RAM | 96MB SWAP | SDHC 16GB
Image
Image
漏 by skullson
Awatar u偶ytkownika
skullson
 
Posty: 1053
Rejestracja: 25 Maj 2012, 15:48
Miejscowo艣膰: Rzesz贸w
Pochwa艂y: 50

Re: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez xAqualite » 26 Mar 2014, 14:59

Czy gdziekolwiek jest widoczna ta pami臋膰? Je艣li wy艂膮cz臋 Terminal Emulator to pami臋膰 te偶 mi padnie?
Kanciaste L3 | Cyanogenmod 9 | 1,0GHz | 384MB RAM | 96MB SWAP | SD 8GB | SDMerg |
xAqualite
 
Posty: 23
Rejestracja: 25 Mar 2014, 19:11

Re: Odp: [L3/ALL] Jak stworzy膰 SWAP

Postprzez skullson » 26 Mar 2014, 16:06

No widzisz ja w kreatorach lub programach obs艂uguj膮cych swap, w innych apkach nie zobaczysz tej pamieci jako 艂aczny RAM. Swap zostanie wy艂膮czony tylko wtedy gdy: wy艂膮czysz/w艂膮czysz fona, wyjmiesz np. karte na kt贸rej jest swap, r贸wnie偶 przy przesy艂aniu plik贸w przez kabel usb.

Wyniuchane z kanciastej L3
LG OPTIMUS L3 | IdealROM by skullson | 1,1GHz | 384MB RAM | 96MB SWAP | SDHC 16GB
Image
Image
漏 by skullson
Awatar u偶ytkownika
skullson
 
Posty: 1053
Rejestracja: 25 Maj 2012, 15:48
Miejscowo艣膰: Rzesz贸w
Pochwa艂y: 50

PoprzedniaNast臋pna

Wr贸膰 do Tunning i Poradniki

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 1 go艣膰

cron