• Reklama
Nowy Hit Nadchodzi!!!






KDZ updater

Wszystkie programy na PC które są przydatne do zarządzania i upiększania naszego Swifta

Re: KDZ updater

Postprzez hash » 07 Gru 2010, 09:35

Jak to co zrobi jak telefon calkowicie zdechnie - odda do serwisu na naprawe gwarancyjna. Serwis nie jest w stanie stwierdzic (albo nawet nie probuje stwierdzac) co bylo przyczyna uwalenia telefonu i usterka jest naprawiana w ramach gwarancji. Do tej pory wszystkie osoby, ktore kompletnie uwalily telefon (cegla) mialy go naprawianego nieodplatnie przez serwis.
Awatar użytkownika
hash
 
Posty: 419
Rejestracja: 25 Sie 2010, 19:15
Miejscowość: Jelenia Góra
Pochwały: 87

Reklama

NOWOŚĆ!!!

Re: KDZ updater

Postprzez dad » 07 Sty 2011, 07:42

Na xp normlanie sobie radziłem. Lecz mam teraz problem na Win 7.
Po odpaleniu windows enablera, i KDZ nic nie mogłem zrobić z żadnym okienkiem. Przeczytałem na internecie żeby ustawić zgodność XP- SP 3, oraz uruchomić jako Administrator. Lecz po uruchomieniu KDZ, i odpaleniu wgrywania softu wyskoczył mi bład programu, a dokładnie:
" Program MOD UPTESEX MFC APPLICATION przestał działac. "
Rady ?
edit:
Spróbuje postawić na virtual boxie, windows XP i z tego systemu postaram zrobić update telefonu..
dad
 
Posty: 107
Rejestracja: 23 Sie 2010, 18:27

Re: KDZ updater

Postprzez Informatic » 07 Sty 2011, 11:50

dad napisał(a):Na xp normlanie sobie radziłem. Lecz mam teraz problem na Win 7.
Po odpaleniu windows enablera, i KDZ nic nie mogłem zrobić z żadnym okienkiem. Przeczytałem na internecie żeby ustawić zgodność XP- SP 3, oraz uruchomić jako Administrator. Lecz po uruchomieniu KDZ, i odpaleniu wgrywania softu wyskoczył mi bład programu, a dokładnie:
" Program MOD UPTESEX MFC APPLICATION przestał działac. "
Rady ?
edit:
Spróbuje postawić na virtual boxie, windows XP i z tego systemu postaram zrobić update telefonu..

Polecam najpierw spróbować angielskiego Updatera:
http://www.speedyshare.com/files/247215 ... UPD_EN.zip
+ drivery:
http://www.speedyshare.com/files/233702 ... GSwift.rar

Mojemu znajomemu [już ;D] (z tego tutoriala) wczoraj udało się zainstalować na 7'ce przez ten program, z tymi sterami, TYLKO UWAGA! Trzeba wyłączyć opcję "Tylko pamięć masowa!"
GT540 | Android 2.2.1 CyanogenMod 6.1.1 | Fastboot | Recovery ClockworkMod | Tutorialem! Da się?

Rawr rawr, zmieniam telefon ;)
Informatic
 
Posty: 871
Rejestracja: 26 Wrz 2010, 07:22
Pochwały: 283

Re: KDZ updater

Postprzez dad » 08 Sty 2011, 07:39

Dzięki wielkie pomogło, wcześniej nie znalazłem tego na forum.
dad
 
Posty: 107
Rejestracja: 23 Sie 2010, 18:27

Re: KDZ updater

Postprzez satar » 04 Lip 2011, 23:33

a co, gdy updater pokaże :?:



00:32:39 : Launching SW update
00:32:39 : Unpacking KDZ
00:32:41 : KDZ file extraced
00:32:43 : Files were extracted.
00:32:43 : LGMobileDL Load.
00:32:43 : Port = -1
00:32:43 : Connecting to phone
00:32:43 : PHONE WAS NOT FOUND!
00:32:45 : ===FINISHED===
Awatar użytkownika
satar
 
Posty: 32
Rejestracja: 23 Lis 2010, 21:57

Re: KDZ updater

Postprzez HAQER » 05 Lip 2011, 08:07

To znaczy, że KDZ nie wykrywa telefonu. Spróbuj przeinstalować sterowniki, oraz sprawdź czy w telefonie masz odznaczoną opcję pamięć masowa
Image
Image
Jestem tu po to by pomagać ;)

Image
ImageImageImage
Awatar użytkownika
HAQER
 
Posty: 1057
Rejestracja: 31 Sty 2011, 20:06
Pochwały: 282

Re: KDZ updater

Postprzez satar » 09 Lip 2011, 21:52

ZMiana ustawień telefonu na tryb PCsuite to moje rozwiązanie. Stery wszystkie były zamontowane. U Was też na początku szalał kreator???
Dostał enablera i zamilkł ;)
Awatar użytkownika
satar
 
Posty: 32
Rejestracja: 23 Lis 2010, 21:57

Re: KDZ updater

Postprzez Tiamat » 03 Kwi 2012, 11:55

Mam prośbę, chce zaktualizować Swifta ale mam problem z KDZ.
Robiłam tak jak trzeba tylko ta cholera KDZ nie chce się uruchomić. Za każdym razem wyskakuje komunikat o błędzie i zamknięciu aplikacji.
ma ktoś jaki pomysł co zrobić?
Tiamat
 
Posty: 1
Rejestracja: 06 Sie 2011, 19:56

Re: KDZ updater

Postprzez KuaQ » 03 Kwi 2012, 12:43

Jaki mass system operacyjny? Netframework 3.5 zainstalowany?

Sent from my LG-GT540 using Tapatalk
Awatar użytkownika
KuaQ
 
Posty: 1028
Rejestracja: 19 Sty 2012, 22:40
Miejscowość: Włocławek
Pochwały: 179

Re: KDZ updater

Postprzez eMcE » 24 Sie 2013, 09:57

Okej, wiem, że to starszawy już wątek.
Ale pytanie za 100 punktów mam:
Co z użytkownikami linuksów?
Dostępny tylko i wyłącznie Linux.
Brak wingrozy, brak też możliwości jej zainstalowania,
nawet pod jakąś maszyną wirtualną.
Czym w takim wypadku flaszować np. L5?
Miłość i prawda rządzą :] a hipokrytom chooy w tylny exit :]
Awatar użytkownika
eMcE
 
Posty: 294
Rejestracja: 16 Gru 2010, 23:56
Miejscowość: Czołg.. Gdzieś na pustyni..
Pochwały: 10

PoprzedniaNastępna

Wróć do Oprogramowanie PC

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

cron