• Reklama
Nowy Hit Nadchodzi!!!






KDZ updater

Wszystkie programy na PC kt├│re s─ů przydatne do zarz─ůdzania i upi─Ökszania naszego Swifta

Re: KDZ updater

Postprzez hash » 07 Gru 2010, 09:35

Jak to co zrobi jak telefon calkowicie zdechnie - odda do serwisu na naprawe gwarancyjna. Serwis nie jest w stanie stwierdzic (albo nawet nie probuje stwierdzac) co bylo przyczyna uwalenia telefonu i usterka jest naprawiana w ramach gwarancji. Do tej pory wszystkie osoby, ktore kompletnie uwalily telefon (cegla) mialy go naprawianego nieodplatnie przez serwis.
Awatar u┼╝ytkownika
hash
 
Posty: 419
Rejestracja: 25 Sie 2010, 19:15
Miejscowo┼Ť─ç: Jelenia G├│ra
Pochwały: 87

Reklama

NOWO┼Ü─ć!!!

Re: KDZ updater

Postprzez dad » 07 Sty 2011, 07:42

Na xp normlanie sobie radziłem. Lecz mam teraz problem na Win 7.
Po odpaleniu windows enablera, i KDZ nic nie mog┼éem zrobi─ç z ┼╝adnym okienkiem. Przeczyta┼éem na internecie ┼╝eby ustawi─ç zgodno┼Ť─ç XP- SP 3, oraz uruchomi─ç jako Administrator. Lecz po uruchomieniu KDZ, i odpaleniu wgrywania softu wyskoczy┼é mi b┼éad programu, a dok┼éadnie:
" Program MOD UPTESEX MFC APPLICATION przestał działac. "
Rady ?
edit:
Spr├│buje postawi─ç na virtual boxie, windows XP i z tego systemu postaram zrobi─ç update telefonu..
dad
 
Posty: 107
Rejestracja: 23 Sie 2010, 18:27

Re: KDZ updater

Postprzez Informatic » 07 Sty 2011, 11:50

dad napisał(a):Na xp normlanie sobie radziłem. Lecz mam teraz problem na Win 7.
Po odpaleniu windows enablera, i KDZ nic nie mog┼éem zrobi─ç z ┼╝adnym okienkiem. Przeczyta┼éem na internecie ┼╝eby ustawi─ç zgodno┼Ť─ç XP- SP 3, oraz uruchomi─ç jako Administrator. Lecz po uruchomieniu KDZ, i odpaleniu wgrywania softu wyskoczy┼é mi b┼éad programu, a dok┼éadnie:
" Program MOD UPTESEX MFC APPLICATION przestał działac. "
Rady ?
edit:
Spr├│buje postawi─ç na virtual boxie, windows XP i z tego systemu postaram zrobi─ç update telefonu..

Polecam najpierw spr├│bowa─ç angielskiego Updatera:
http://www.speedyshare.com/files/247215 ... UPD_EN.zip
+ drivery:
http://www.speedyshare.com/files/233702 ... GSwift.rar

Mojemu znajomemu [ju┼╝ ;D] (z tego tutoriala) wczoraj uda┼éo si─Ö zainstalowa─ç na 7'ce przez ten program, z tymi sterami, TYLKO UWAGA! Trzeba wy┼é─ůczy─ç opcj─Ö "Tylko pami─Ö─ç masowa!"
GT540 | Android 2.2.1 CyanogenMod 6.1.1 | Fastboot | Recovery ClockworkMod | Tutorialem! Da si─Ö?

Rawr rawr, zmieniam telefon ;)
Informatic
 
Posty: 871
Rejestracja: 26 Wrz 2010, 07:22
Pochwały: 283

Re: KDZ updater

Postprzez dad » 08 Sty 2011, 07:39

Dzi─Öki wielkie pomog┼éo, wcze┼Ťniej nie znalaz┼éem tego na forum.
dad
 
Posty: 107
Rejestracja: 23 Sie 2010, 18:27

Re: KDZ updater

Postprzez satar » 04 Lip 2011, 23:33

a co, gdy updater poka┼╝e :?:



00:32:39 : Launching SW update
00:32:39 : Unpacking KDZ
00:32:41 : KDZ file extraced
00:32:43 : Files were extracted.
00:32:43 : LGMobileDL Load.
00:32:43 : Port = -1
00:32:43 : Connecting to phone
00:32:43 : PHONE WAS NOT FOUND!
00:32:45 : ===FINISHED===
Awatar u┼╝ytkownika
satar
 
Posty: 32
Rejestracja: 23 Lis 2010, 21:57

Re: KDZ updater

Postprzez HAQER » 05 Lip 2011, 08:07

To znaczy, ┼╝e KDZ nie wykrywa telefonu. Spr├│buj przeinstalowa─ç sterowniki, oraz sprawd┼║ czy w telefonie masz odznaczon─ů opcj─Ö pami─Ö─ç masowa
Image
Image
Jestem tu po to by pomaga─ç ;)

Image
ImageImageImage
Awatar u┼╝ytkownika
HAQER
 
Posty: 1057
Rejestracja: 31 Sty 2011, 20:06
Pochwały: 282

Re: KDZ updater

Postprzez satar » 09 Lip 2011, 21:52

ZMiana ustawie┼ä telefonu na tryb PCsuite to moje rozwi─ůzanie. Stery wszystkie by┼éy zamontowane. U Was te┼╝ na pocz─ůtku szala┼é kreator???
Dostał enablera i zamilkł ;)
Awatar u┼╝ytkownika
satar
 
Posty: 32
Rejestracja: 23 Lis 2010, 21:57

Re: KDZ updater

Postprzez Tiamat » 03 Kwi 2012, 11:55

Mam pro┼Ťb─Ö, chce zaktualizowa─ç Swifta ale mam problem z KDZ.
Robiłam tak jak trzeba tylko ta cholera KDZ nie chce się uruchomić. Za każdym razem wyskakuje komunikat o błędzie i zamknięciu aplikacji.
ma kto┼Ť jaki pomys┼é co zrobi─ç?
Tiamat
 
Posty: 1
Rejestracja: 06 Sie 2011, 19:56

Re: KDZ updater

Postprzez KuaQ » 03 Kwi 2012, 12:43

Jaki mass system operacyjny? Netframework 3.5 zainstalowany?

Sent from my LG-GT540 using Tapatalk
Awatar u┼╝ytkownika
KuaQ
 
Posty: 1028
Rejestracja: 19 Sty 2012, 22:40
Miejscowo┼Ť─ç: W┼éoc┼éawek
Pochwały: 179

Re: KDZ updater

Postprzez eMcE » 24 Sie 2013, 09:57

Okej, wiem, ┼╝e to starszawy ju┼╝ w─ůtek.
Ale pytanie za 100 punkt├│w mam:
Co z u┼╝ytkownikami linuks├│w?
Dost─Öpny tylko i wy┼é─ůcznie Linux.
Brak wingrozy, brak te┼╝ mo┼╝liwo┼Ťci jej zainstalowania,
nawet pod jak─ů┼Ť maszyn─ů wirtualn─ů.
Czym w takim wypadku flaszowa─ç np. L5?
Mi┼éo┼Ť─ç i prawda rz─ůdz─ů :] a hipokrytom chooy w tylny exit :]
Awatar u┼╝ytkownika
eMcE
 
Posty: 294
Rejestracja: 16 Gru 2010, 23:56
Miejscowo┼Ť─ç: Czo┼ég.. Gdzie┼Ť na pustyni..
Pochwały: 10

PoprzedniaNast─Öpna

Wr├│─ç do Oprogramowanie PC

Kto jest na forum

U┼╝ytkownicy przegl─ůdaj─ůcy to forum: Brak zarejestrowanych u┼╝ytkownik├│w oraz 3 go┼Ťci