• Reklama
Nowy Hit Nadchodzi!!!






Przypisywanie dzwonków kontaktom

Sprawy Ogólne

Przypisywanie dzwonków kontaktom

Postprzez Rasiak » 15 Paź 2010, 19:22

Witam. Mam takie pytanko jak przypisać jakiś dzwonek poszczególnej osobie z kontaktów??
Chciałbym mieć do każdej osoby inny dzwonek.
Z góry dziękuje za pomoc :)
Rasiak
 
Posty: 7
Rejestracja: 13 Wrz 2010, 05:44

Reklama

NOWOŚĆ!!!

Re: Przypisywanie dzwonków kontaktom

Postprzez pepes » 15 Paź 2010, 19:48

Zacznijmy od tego :D
1.Kontakty miej tylko na telefonie , jesli masz na simie i na fonie wystepuje konflikt - przyjamniej u mnie.
2.Wchodzisz w dany kontakt
3.Klikasz taki klawisz po lewej stronie telefonu :D cos jak menu kontekstowe
4.Klikasz EDYTUJ KONTAKT
5.Wyswietla CI się ikonka z krajobrazem i "+"
6.Wybierasz zdjecie
7.Zapisujesz kontakt :)
8.Gotowe
CM7 ver.2.0 m5
>>CHTHC<<
Doping Spam Elita - sfd.pl
Awatar użytkownika
pepes
 
Posty: 131
Rejestracja: 02 Paź 2010, 20:26
Pochwały: 10

Re: Przypisywanie dzwonków kontaktom

Postprzez pogromca » 16 Paź 2010, 16:55

Niestety umiejętność czytania ze zrozumieniem zanika... :roll:
On pytał o dzwonek.
Image
Czytaj FAQ
Pomogłem? Postaw +
Rom:CyanogenMod, recovery: clockwork 2.5.0.5
Awatar użytkownika
pogromca
 
Posty: 287
Rejestracja: 10 Lip 2010, 09:04
Pochwały: 51

Re: Przypisywanie dzwonków kontaktom

Postprzez Rasiak » 16 Paź 2010, 18:59

No własnie :) Chodzi o dzwonek :) Jakby ktoś mógł pomóc :(
Rasiak
 
Posty: 7
Rejestracja: 13 Wrz 2010, 05:44

Re: Przypisywanie dzwonków kontaktom

Postprzez narwhals » 16 Paź 2010, 19:30

Na Androidzie 2.1 wchodzisz w wybrany kontakt, klikasz przycisk nad zieloną słuchawką -> Opcje -> dzwonek. Niestety nie pamiętam jak było na Andku 1.6, niech ktoś napisze czy jest tak samo czy inaczej?
Awatar użytkownika
narwhals
 
Posty: 508
Rejestracja: 27 Sie 2010, 16:32
Miejscowość: Gdańsk
Pochwały: 76

Re: Przypisywanie dzwonków kontaktom

Postprzez pepes » 17 Paź 2010, 11:22

no tak czytanie na szybko :) robi swoje , zwlaszcza w robocie :)

Identycznie jak na andzi 2.1 .Wchodzisz w kontakt i klikasz dzwonek i sobie wybierasz dzwonek .

Ale na andzi 1.6 w moim przypadku dziala tylko z kontaktami tylko i wyłącznie na telefonie
CM7 ver.2.0 m5
>>CHTHC<<
Doping Spam Elita - sfd.pl
Awatar użytkownika
pepes
 
Posty: 131
Rejestracja: 02 Paź 2010, 20:26
Pochwały: 10


Wróć do Ogólne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości