• Reklama
ZESTAW KIBICA MOŻE BYĆ TWÓJ!

Przeportowanie MIUI na GT540. Czy to możliwe??

Sprawy Ogólne

Przeportowanie MIUI na GT540. Czy to możliwe??

Postprzez Esiu » 17 Sty 2012, 11:39

Witam. I jak w temacie, czyli czy istnieje możliwość przeportowania Romów MIUI (http://miuiandroid.com/) na naszego Swifta?? Ostatnio instalowałem go na swoim HTC Incredible S i jest o niebo szybszy od innych romów z interfejsem Sense (który o zgrozo pożera ok. 500 MB ramu). Nadal używam Swifta jako telefonu służbowego i byłoby miło mieć najbardziej dopracowaną modyfikację androida na rynku (to tylko moje zdanie, ale po miesiącu użytkowania tego softu jestem w nim zakochany :roll: |). Może znajdzie się jakiś odważny i utalentowany developer, który podejmie się tego zadania, o ile jest to oczywiście możliwe?? Pozdrawiam
Obecnie HTC Incredible S
Przedtem LG GT540
Esiu

Miejscowość: Katowice/Leicester UK

Reklama

Zobacz co działo się dalej!

Re: Przeportowanie MIUI na GT540. Czy to możliwe??

Postprzez RAZORQ » 17 Sty 2012, 13:13

Z tego co wiem to MIUI jest dla telefonow z rozdzielczoscia HDPI (Swift ma MDPI) i procesorow ARM7 (architektura), a swift ma ARM6. Jedynie co da sie zrobic to wgrac jakis szybki rom i przeportowac kilka aplikacji lub upodobnic do MIUI
LG GT540 Optimus Silver-Green T-Mobile
Rom: Elegance Swift 5.0 + SuperOverclocked Kernel
Pamieć: SD-8gb Kingstone class 10, SD-32gb Kinkstone class 10, Data 244mb
Mody: Root, Mur4ik KDZ, Ram Optimizer, Battery i GPS Tweaks, SD Increase Speed 3048, Cache2sd
Procesor: 245@952 Mhz
Bateria: 5-9 dni
Awatar użytkownika
RAZORQ

Miejscowość: Sierakowice
Pochwały: 16

Re: Przeportowanie MIUI na GT540. Czy to możliwe??

Postprzez Esiu » 18 Sty 2012, 00:32

Dzięki wielkie za odpowiedź i z góry przepraszam za zamieszanie, bo nie zauważyłem podobnego postu z głosowaniem troszkę niżej. Niemniej szkoda, że nie dostaniemy MIUI na nasze telefony :cry: Pozdrawiam wszystkich.
Obecnie HTC Incredible S
Przedtem LG GT540
Esiu

Miejscowość: Katowice/Leicester UK

• Reklama

Wróć do Ogólne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości