• Reklama
NAJLEPSZA SIE膯 KOM脫RKOWA? SPRAWD殴>>





navigon android

LG Swift Black P970


Sprawy Og贸lne

navigon android

Postprzez krr543 » 23 Wrz 2012, 20:06

Jak wiadomo Navigon u偶ywa map firmy Navteq, czyli tej samej firmy kt贸ra jest dostawc膮 map dla Automapy. Czy kto艣 orientuje si臋 czy mapy w Navigon Europa i Automapie Europa s膮 te same na wszystkie kraje europejskie?
Pytam dlatego i偶 mapy w Automapie takich kraj贸w jak Serbia , Macedonia i Albanias膮 w Automapie s膮 bardzo przyzwoite, niestety nie ma p贸ki co Automapy Europa na androida, a ja chc臋 mie膰 nawigacj臋 na androida z dok艂adnymi mapami tych w艂a艣nie kraj贸w.
krr543
 
Posty: 7
Rejestracja: 26 Kwi 2012, 15:57

Reklama

NOWO艢膯!!!

Re: Odp: navigon android

Postprzez Logitech » 23 Wrz 2012, 21:57

Jak to nie ma na automapie Europy? Wydaje mi si臋, 偶e jest gdy ostatnio szuka艂em.

SE Xperia Arc S LT18i - Tapatalk
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar u偶ytkownika
Logitech
 
Posty: 1553
Rejestracja: 05 Pa藕 2010, 20:07
Miejscowo艣膰: Szczecin
Pochwa艂y: 74

Re: navigon android

Postprzez krr543 » 28 Wrz 2012, 13:36

Jest Automapa Europa ale nie w wersji na androida lecz na Windows.P贸ki co na androida jest Automapa Polska
krr543
 
Posty: 7
Rejestracja: 26 Kwi 2012, 15:57

Re: navigon android

Postprzez lordsmok » 10 Pa藕 2012, 14:31

odpala艂em nawigacja navigon i igo 偶adna nie 艂apa艂a mi sygna艂u gps;/
automapa nie chce sie wlaczyc nawet;/
jydynie aplikacja "mapy" dziala jak nalezy aletylko przy a-gps sam gps wykrywa polozenie z dokladnascia do miasta...
LG P970 Zeus/IZS/Slimrom
lordsmok
 
Posty: 26
Rejestracja: 07 Pa藕 2012, 18:06

Re: navigon android

Postprzez krr543 » 11 Pa藕 2012, 18:14

Niesprawne dzia艂anie GPS to nie wina programu lecz samego modu艂u GPS w danym egzemplarzu smartfona. W moim LG Swift black GPS dzia艂a sprawnie w nawigacji NaviExpert i w nawigacji Google. Ostatnio korzysta艂em nawet z samego GPS bez 艂膮czno艣ci pakietowej( w艂膮czy艂em mapy Google maj膮c w艂膮czony przekaz danych pakietowych, nast臋pnie maj膮c otwart膮 map臋 Google danego terenu uruchami艂em GPS a dane pakietowe wy艂膮czy艂臋m dla oszcz臋dno艣ci baterii). Wska藕nik pozycji GPS przesuwa艂 si臋( zgodnie z moj膮 w臋dr贸wk膮 w terenie)po mapie. dzia艂膮艂 bardzo sprawnie.
My艣l臋 wi臋c, 偶e gdy GPS dzia艂a tak jak piszesz z dok艂adno艣ci膮 do miasta nale偶y zg艂osi膰 niesprawno艣膰 smartfona do serwisu
krr543
 
Posty: 7
Rejestracja: 26 Kwi 2012, 15:57

Re: navigon android

Postprzez lordsmok » 12 Pa藕 2012, 07:29

a odpalales inne programy Igo? navigon?
zatem zrobie tak samo dokladnie jak ty, przeprowadze jeszcze jeden test i wtedy pomysle o serwisie.
edit
sygic dziala bez problemu, po zlapaniu satelit przelaczylem sie na iGo tez dziala wtedy,
niestety ostatnio odpalilem tylko mapy iGo w trasie to przez 30min nie z艂apa艂 sygna艂u da艂em spok贸j;/ walka trwa....
edit2
mapy iGo za to bez problemu 艂api膮 sygna艂 na postoju (okolo 5min) i wtedy ju偶 mo偶na spokojnie jecha膰 ;)
LG P970 Zeus/IZS/Slimrom
lordsmok
 
Posty: 26
Rejestracja: 07 Pa藕 2012, 18:06


Wr贸膰 do Og贸lne

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 1 go艣膰