• Reklama



Opinie o LG Swifcie L3

Sprawy Ogólne

Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 07:38

Witam :)
Szukam osób które mają tego LG i mogą coś o nim powiedzieć. Jak to jest z tą rozdzielczością? Przeszkadza bardzo, czy może da się przyzwyczaić? Bardzo widać piksele? Jak z grami różnego rodzaju? Działają czy może ucina ekran? Gdyby ktoś kto posiadał L3 mógłby się odezwać, byłbym wdzięczny (gg 8629551). Noszę się z zamiarem kupna, ponieważ za 400zł można go już dostać, a jednak procek ARMv7, gdzie większość producentów proponuje ARMv6.
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Reklama

NOWOŚĆ!!!

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 11:55

Miałem to w domu przez tydzień czasu, kupiłem to jako prezent ale mniejsza o to :-P

Rozdzielczość nie jest taka tragiczna dla zwykłego użytkowania jest ok ale co może przezkadzac w niektórych grach.

Dobrym dodatkiem jest tu mt oraz ekran pojemnościowy który jest bardzo czuły ;-)

Sam system jest bardzo sprawny i płynny. Procesor nie pokazuje zmęczenia a pamięci ram jest w sam raz.

Jakieś konkretne pytania?

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdjęcia? A może masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

Mój Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomogę ;)
Awatar użytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowość: WLKP
Pochwały: 201

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 13:21

Widzę że masz SE LWW jak wypada w porównaniu do niego ? Cena pomiędzy nim a LG to jest te 150zł wiec dużo i mało niby ale czy jest przepaść tak w ogólnym użytkowaniu ? W oko wpadł mi jeszcze Galaxy Mini 2, na allegro w okolicach 470zł można go dostać więc całkiem znośnie. Normalnie wziąłbym tego SE ale niestety wyglądem nie powala :/ a już w Samsungu jest lepiej a LG całkiem mi się podoba :)
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 13:57

Bierz tego LWW telefon jest zacny ;-)
Co ważne bardzo czuły i głośny a tego szukałem :-P
Na stoprocent lepszy niż tamte 2
Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdjęcia? A może masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

Mój Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomogę ;)
Awatar użytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowość: WLKP
Pochwały: 201

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 13:59

To że lepszy to wiadomo, tylko dlaczego taki brzydki :P Przynajmniej dla mnie :D Moja dziewczyna go ma i jakoś nie przypadł mi do gustu :/ jest taki strasznie klockowaty dla mnie :)
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 14:22

To chyba L3 w ręku nie miałeś :-) on jest szeroki i cienki

Zrób jak uważasz

Wysłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdjęcia? A może masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

Mój Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomogę ;)
Awatar użytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowość: WLKP
Pochwały: 201

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez Logitech » 04 Cze 2012, 15:10

Najwazniejsze do czego ci fon bd potrzebny. Popatrz na specyfikacje itp. Porownaj

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar użytkownika
Logitech
 
Posty: 1555
Rejestracja: 05 Paź 2010, 20:07
Miejscowość: Szczecin
Pochwały: 74

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 15:31

L3 mi się podoba, teraz mam Galaxy pro jednak się zepsuł, płaski i szerszy telefon bardzo mi odpowiada a mało jest tel o takiej budowie. Telefon do normalnego użytku raczej ale wiesz kolego jeśli można dołożyć np 80zł i kupić Mini 2 lub dołożyć kolejne 80zł i tym razem mieć LWW to człowiek wpada w dylemat... Telefon będzie raczej na niedługi czas więc sam już nie wiem co z tej 3 wybrać mam. Każdy poleca LWW.
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez Logitech » 04 Cze 2012, 15:44

Bo LWW ma najlepszy hardware z tego co dobrze pamietam

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar użytkownika
Logitech
 
Posty: 1555
Rejestracja: 05 Paź 2010, 20:07
Miejscowość: Szczecin
Pochwały: 74

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez str3tch72 » 04 Cze 2012, 16:01

W jakich cenach LWW można dostać? Bo bardzo mi się podoba, a ROMów od groma ;-) no i ARMv7 czyli supergranie :)

Wysłano z GT540 z użyciem Tapatalk
True music... Rock & Metal
GT540 Swift
CM7 ASIS by Mur4ik 2.3.7
OC: 806,4mhz
Awatar użytkownika
str3tch72
 
Posty: 444
Rejestracja: 21 Wrz 2011, 18:50
Pochwały: 11

Następna

Wróć do Ogólne

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości