• Reklama
Nowy Hit Nadchodzi!!!






Opinie o LG Swifcie L3

Sprawy Og├│lne

Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 07:38

Witam :)
Szukam os├│b kt├│re maj─ů tego LG i mog─ů co┼Ť o nim powiedzie─ç. Jak to jest z t─ů rozdzielczo┼Ťci─ů? Przeszkadza bardzo, czy mo┼╝e da si─Ö przyzwyczai─ç? Bardzo wida─ç piksele? Jak z grami r├│┼╝nego rodzaju? Dzia┼éaj─ů czy mo┼╝e ucina ekran? Gdyby kto┼Ť kto posiada┼é L3 m├│g┼éby si─Ö odezwa─ç, by┼ébym wdzi─Öczny (gg 8629551). Nosz─Ö si─Ö z zamiarem kupna, poniewa┼╝ za 400z┼é mo┼╝na go ju┼╝ dosta─ç, a jednak procek ARMv7, gdzie wi─Ökszo┼Ť─ç producent├│w proponuje ARMv6.
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Reklama

NOWO┼Ü─ć!!!

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 11:55

Miałem to w domu przez tydzień czasu, kupiłem to jako prezent ale mniejsza o to :-P

Rozdzielczo┼Ť─ç nie jest taka tragiczna dla zwyk┼éego u┼╝ytkowania jest ok ale co mo┼╝e przezkadzac w niekt├│rych grach.

Dobrym dodatkiem jest tu mt oraz ekran pojemno┼Ťciowy kt├│ry jest bardzo czu┼éy ;-)

Sam system jest bardzo sprawny i płynny. Procesor nie pokazuje zmęczenia a pamięci ram jest w sam raz.

Jakie┼Ť konkretne pytania?

Wys┼éane z mojego WT19i za pomoc─ů Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdj─Öcia? A mo┼╝e masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

M├│j Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomog─Ö ;)
Awatar u┼╝ytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowo┼Ť─ç: WLKP
Pochwały: 201

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 13:21

Widz─Ö ┼╝e masz SE LWW jak wypada w por├│wnaniu do niego ? Cena pomi─Ödzy nim a LG to jest te 150z┼é wiec du┼╝o i ma┼éo niby ale czy jest przepa┼Ť─ç tak w og├│lnym u┼╝ytkowaniu ? W oko wpad┼é mi jeszcze Galaxy Mini 2, na allegro w okolicach 470z┼é mo┼╝na go dosta─ç wi─Öc ca┼ékiem zno┼Ťnie. Normalnie wzi─ů┼ébym tego SE ale niestety wygl─ůdem nie powala :/ a ju┼╝ w Samsungu jest lepiej a LG ca┼ékiem mi si─Ö podoba :)
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 13:57

Bierz tego LWW telefon jest zacny ;-)
Co wa┼╝ne bardzo czu┼éy i g┼éo┼Ťny a tego szuka┼éem :-P
Na stoprocent lepszy ni┼╝ tamte 2
Wys┼éane z mojego WT19i za pomoc─ů Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdj─Öcia? A mo┼╝e masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

M├│j Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomog─Ö ;)
Awatar u┼╝ytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowo┼Ť─ç: WLKP
Pochwały: 201

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 13:59

To ┼╝e lepszy to wiadomo, tylko dlaczego taki brzydki :P Przynajmniej dla mnie :D Moja dziewczyna go ma i jako┼Ť nie przypad┼é mi do gustu :/ jest taki strasznie klockowaty dla mnie :)
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 14:22

To chyba L3 w r─Öku nie mia┼ée┼Ť :-) on jest szeroki i cienki

Zr├│b jak uwa┼╝asz

Wys┼éane z mojego WT19i za pomoc─ů Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdj─Öcia? A mo┼╝e masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

M├│j Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomog─Ö ;)
Awatar u┼╝ytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowo┼Ť─ç: WLKP
Pochwały: 201

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez Logitech » 04 Cze 2012, 15:10

Najwazniejsze do czego ci fon bd potrzebny. Popatrz na specyfikacje itp. Porownaj

Wysy┼éane z mojego GT540 za pomoc─ů Tapatalk 2
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar u┼╝ytkownika
Logitech
 
Posty: 1553
Rejestracja: 05 Pa┼║ 2010, 20:07
Miejscowo┼Ť─ç: Szczecin
Pochwały: 74

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 15:31

L3 mi si─Ö podoba, teraz mam Galaxy pro jednak si─Ö zepsu┼é, p┼éaski i szerszy telefon bardzo mi odpowiada a ma┼éo jest tel o takiej budowie. Telefon do normalnego u┼╝ytku raczej ale wiesz kolego je┼Ťli mo┼╝na do┼éo┼╝y─ç np 80z┼é i kupi─ç Mini 2 lub do┼éo┼╝y─ç kolejne 80z┼é i tym razem mie─ç LWW to cz┼éowiek wpada w dylemat... Telefon b─Ödzie raczej na nied┼éugi czas wi─Öc sam ju┼╝ nie wiem co z tej 3 wybra─ç mam. Ka┼╝dy poleca LWW.
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez Logitech » 04 Cze 2012, 15:44

Bo LWW ma najlepszy hardware z tego co dobrze pamietam

Wysy┼éane z mojego GT540 za pomoc─ů Tapatalk 2
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar u┼╝ytkownika
Logitech
 
Posty: 1553
Rejestracja: 05 Pa┼║ 2010, 20:07
Miejscowo┼Ť─ç: Szczecin
Pochwały: 74

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez str3tch72 » 04 Cze 2012, 16:01

W jakich cenach LWW mo┼╝na dosta─ç? Bo bardzo mi si─Ö podoba, a ROM├│w od groma ;-) no i ARMv7 czyli supergranie :)

Wysłano z GT540 z użyciem Tapatalk
True music... Rock & Metal
GT540 Swift
CM7 ASIS by Mur4ik 2.3.7
OC: 806,4mhz
Awatar u┼╝ytkownika
str3tch72
 
Posty: 444
Rejestracja: 21 Wrz 2011, 18:50
Pochwały: 11

Nast─Öpna

Wr├│─ç do Og├│lne

Kto jest na forum

U┼╝ytkownicy przegl─ůdaj─ůcy to forum: Brak zarejestrowanych u┼╝ytkownik├│w oraz 25 go┼Ťci