Opinie o LG Swifcie L3

Sprawy Og贸lne

Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 07:38

Witam :)
Szukam os贸b kt贸re maj膮 tego LG i mog膮 co艣 o nim powiedzie膰. Jak to jest z t膮 rozdzielczo艣ci膮? Przeszkadza bardzo, czy mo偶e da si臋 przyzwyczai膰? Bardzo wida膰 piksele? Jak z grami r贸偶nego rodzaju? Dzia艂aj膮 czy mo偶e ucina ekran? Gdyby kto艣 kto posiada艂 L3 m贸g艂by si臋 odezwa膰, by艂bym wdzi臋czny (gg 8629551). Nosz臋 si臋 z zamiarem kupna, poniewa偶 za 400z艂 mo偶na go ju偶 dosta膰, a jednak procek ARMv7, gdzie wi臋kszo艣膰 producent贸w proponuje ARMv6.
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 11:55

Mia艂em to w domu przez tydzie艅 czasu, kupi艂em to jako prezent ale mniejsza o to :-P

Rozdzielczo艣膰 nie jest taka tragiczna dla zwyk艂ego u偶ytkowania jest ok ale co mo偶e przezkadzac w niekt贸rych grach.

Dobrym dodatkiem jest tu mt oraz ekran pojemno艣ciowy kt贸ry jest bardzo czu艂y ;-)

Sam system jest bardzo sprawny i p艂ynny. Procesor nie pokazuje zm臋czenia a pami臋ci ram jest w sam raz.

Jakie艣 konkretne pytania?

Wys艂ane z mojego WT19i za pomoc膮 Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdj臋cia? A mo偶e masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

M贸j Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomog臋 ;)
Awatar u偶ytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowo艣膰: WLKP
Pochwa艂y: 201

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 13:21

Widz臋 偶e masz SE LWW jak wypada w por贸wnaniu do niego ? Cena pomi臋dzy nim a LG to jest te 150z艂 wiec du偶o i ma艂o niby ale czy jest przepa艣膰 tak w og贸lnym u偶ytkowaniu ? W oko wpad艂 mi jeszcze Galaxy Mini 2, na allegro w okolicach 470z艂 mo偶na go dosta膰 wi臋c ca艂kiem zno艣nie. Normalnie wzi膮艂bym tego SE ale niestety wygl膮dem nie powala :/ a ju偶 w Samsungu jest lepiej a LG ca艂kiem mi si臋 podoba :)
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 13:57

Bierz tego LWW telefon jest zacny ;-)
Co wa偶ne bardzo czu艂y i g艂o艣ny a tego szuka艂em :-P
Na stoprocent lepszy ni偶 tamte 2
Wys艂ane z mojego WT19i za pomoc膮 Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdj臋cia? A mo偶e masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

M贸j Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomog臋 ;)
Awatar u偶ytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowo艣膰: WLKP
Pochwa艂y: 201

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 13:59

To 偶e lepszy to wiadomo, tylko dlaczego taki brzydki :P Przynajmniej dla mnie :D Moja dziewczyna go ma i jako艣 nie przypad艂 mi do gustu :/ jest taki strasznie klockowaty dla mnie :)
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez dziadzior_gt » 04 Cze 2012, 14:22

To chyba L3 w r臋ku nie mia艂e艣 :-) on jest szeroki i cienki

Zr贸b jak uwa偶asz

Wys艂ane z mojego WT19i za pomoc膮 Tapatalk
Image
Masz telefon? Robisz nim zdj臋cia? A mo偶e masz Instagram? :lol:
hydepark/masz-telefon-robisz-nim-zdjecia-a-moze-masz-instagram-t15949.html#p114182

M贸j Twitter
Kod: Zaznacz wszystko
twitter.com/#!/dziadzior_gt

Masz problem? Pisz pomog臋 ;)
Awatar u偶ytkownika
dziadzior_gt
 
Posty: 987
Rejestracja: 17 Sty 2011, 22:01
Miejscowo艣膰: WLKP
Pochwa艂y: 201

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez Logitech » 04 Cze 2012, 15:10

Najwazniejsze do czego ci fon bd potrzebny. Popatrz na specyfikacje itp. Porownaj

Wysy艂ane z mojego GT540 za pomoc膮 Tapatalk 2
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar u偶ytkownika
Logitech
 
Posty: 1553
Rejestracja: 05 Pa藕 2010, 20:07
Miejscowo艣膰: Szczecin
Pochwa艂y: 74

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez 4lo » 04 Cze 2012, 15:31

L3 mi si臋 podoba, teraz mam Galaxy pro jednak si臋 zepsu艂, p艂aski i szerszy telefon bardzo mi odpowiada a ma艂o jest tel o takiej budowie. Telefon do normalnego u偶ytku raczej ale wiesz kolego je艣li mo偶na do艂o偶y膰 np 80z艂 i kupi膰 Mini 2 lub do艂o偶y膰 kolejne 80z艂 i tym razem mie膰 LWW to cz艂owiek wpada w dylemat... Telefon b臋dzie raczej na nied艂ugi czas wi臋c sam ju偶 nie wiem co z tej 3 wybra膰 mam. Ka偶dy poleca LWW.
4lo
 
Posty: 7
Rejestracja: 18 Gru 2010, 19:12

Odp: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez Logitech » 04 Cze 2012, 15:44

Bo LWW ma najlepszy hardware z tego co dobrze pamietam

Wysy艂ane z mojego GT540 za pomoc膮 Tapatalk 2
Sony Ericsson T68i --> Nokia 6230 --> Sony Ericsson K700i --> SE K770i --> Samsung U700 --> Nokia E51 --> LG Swift GT540, Nokia E52 --> SE Xperia LT18i Arc S --> LG Nexus 4 ; Samsung Galaxy Note 10.1 --> Sony Xperia Z2
Awatar u偶ytkownika
Logitech
 
Posty: 1553
Rejestracja: 05 Pa藕 2010, 20:07
Miejscowo艣膰: Szczecin
Pochwa艂y: 74

Re: Opinie o LG Swifcie L3

Postprzez str3tch72 » 04 Cze 2012, 16:01

W jakich cenach LWW mo偶na dosta膰? Bo bardzo mi si臋 podoba, a ROM贸w od groma ;-) no i ARMv7 czyli supergranie :)

Wys艂ano z GT540 z u偶yciem Tapatalk
True music... Rock & Metal
GT540 Swift
CM7 ASIS by Mur4ik 2.3.7
OC: 806,4mhz
Awatar u偶ytkownika
str3tch72
 
Posty: 444
Rejestracja: 21 Wrz 2011, 18:50
Pochwa艂y: 11

Nast臋pna

Wr贸膰 do Og贸lne

Kto jest na forum

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy to forum: Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w oraz 17 go艣ci