Jestem swiezy..i uczacy sie. Jesli napisalem nie tutaj gdzie trzeba to przepraszam jesli cos zle napisalem to przepraszam jesli cos zle zrobile to tez przepraszam i prosze o pomoc.
Posiadam LG P760. Tel. nie ma nic przestawione kombinowane zadne oprogramowania itd itp. Problem polega na codziennym uzytkowaniu tel w normalnych warunkach w normalnej eksploatacji bez sluchania muzyki korzystania z wifi internetu i innych cudach obciazajacych uklad ROM. Tel dziala prawidlowo..i tu im dluzej sobie dziala tym dziala co raz wolniej. I tak np. gdy ktos dzwoni do mnie tel nie jest w stanie rzeczywistym wyswietlic kto dzwoni. Wszystkie reakcje wykonuje z opoznieniem do 3s* wchodzac w ustawienia-aplikacje-uruchomione widze iz pamiec ROM a jej wykorzystywana aktualnie wynosi ponad 700MB a wolnej potrafi byc juz nawet 6MB i widze ze dzieje sie sytuacja w nei ktorych apkach systemowych-ponowne uruchamianie-wersja oprogramowanie to v20H (czyli najnowsza) jesli nie jestem w bledzie. I moje pytanie jest nastepujace..co nalezaloby wykonac z tym tel. czytalem fora ze jest nowy android 4.4*? ..ze trzeba wczesniej odlokowac ROOT-a? ..ale czy to pomoze? ..jak to zrobic od poczatku co pokolei i jak z czym? Kompletnymi laikiem nie jestem cos tam wiem ale malo. Potrzebowalbym pomocy i waszego zdania w tym problemie. Co z tym tel zrobic????